Life in a picture. Picture of a life

Time go by

Gisle
Gisle
Time go by, 221/365, Uge 31, Assentoft, Randers
Som tiden dog går. For få år siden, gik de fleste med et armbåndsur, som enten var med Quartz eller mekanisk, og i dag går de fleste med en elektronisk udgave – hvis man overhovedet går med ur. Jeg er måske på mange måder gammeldags. Jeg elsker mekaniske ure, og har da også nogle stykker. Og et smartwatch, som både er med skærm, og gode gammeldags visere – en slags had kærligheds forhold, for det gør at jeg kan lade min tlf. være lydløs, og så se på skærmen om det er et opkald/sms/mail som er relevant. Men jeg hader det. I det mindste holder det strøm i over 30 dage, før det igen skal oplades. Et af de ure jeg er særlig glad, er en serie Omega startede sidst i 60’erne, som hedder Dynamic. Et dengang meget smart moderne ur, med oval skive og glas. Uret er ret sikkert at købe brugt, for det er de færreste som har udstyret til at fjerne glasset, for det er vej man får adgang til urværket. I 1997 kom så den seneste serie af Dynamic, som nu var ur med tydeligt military præg, med meget letlæselig visere og tal. Det er i dag klart mit yndlingsur. Måske fordi netop tallene er lidt mere “pyntede”, og alligevel meget nemme at læse – også i mørke.
{CAPTION}
365 - 2023