Life in a picture. Picture of a life

Grønvang

Gisle
Gisle
Grønvang, Alt hvad jeg vil, Dag 112/366, Uge 17, Grenåvej, Randers

Som du kan se på ugens tema, så kan jeg fotografere alt det jeg vil – så lad os se på en is.

Vi du have en Affogato, Ice cream soda, Parfait, Semifreddo, Sorbet eller bare en flødeis ?
Affogato er en is, som overhældes med en espresso.
Ice cream soda serveres for det meste I et højt glas, hvor isen overhældes med mineralvand, og serveres med sugerør og toppes med flødeskum.
Parfait er en is som er lavet af flødeskum, sukker, æggeblommer og det der skal give smag. Røres sammen forsigtigt og stilles på frost.
Semifreddo (gelato) er en is som stort set laves som en flødeis, men i stedet for fløde og æg, laves den på mælk. Opvarmes inden som køres kold på ismaskine.
Sorbet laves på vand, sukker og både med og uden æggehvide, men helt uden mælk. Nogle bruger gelatine som stabilisator, så den er ikke altid vegansk.
Flødeisen er den traditionelle danske baseret på fløde, sukker og æggeblommer som opvarmes inden den køles ned i ismaskinen.



  • Taken: 21 april, 2020
  • Camera: ILCE-7M2
  • Focal length: 16mm
  • ISO: 100
  • Shutter speed: 1/60s
  • Aperture: ƒ/22
366 - 2020