Petit
Petit, 364/365, Uge 52, Assentoft, Randers
Så er forberedelserne til nytår godt i gang, og traditionen tro er kransekagen – eller rettere Petit Fours nu bagt. Petit Fours kommer af fransk og betyder lille ovn. I det 18. og 19. århundredes Frankrig blev der brugt store murstens- eller stenovne (hollandsk design) til at bage brød. Fordi ovnene tog lang tid om at køle ned efter at have bagt brød, udnyttede bagere ofte den lagrede varme til at bage kager. Denne proces blev kaldt bagning à petit four
Jeg ved ikke hvor stor en lille ovn skal være, for at det er Petit Fours – for mine fyldte en hel bageplade.
Så er forberedelserne til nytår godt i gang, og traditionen tro er kransekagen – eller rettere Petit Fours nu bagt. Petit Fours kommer af fransk og betyder lille ovn. I det 18. og 19. århundredes Frankrig blev der brugt store murstens- eller stenovne (hollandsk design) til at bage brød. Fordi ovnene tog lang tid om at køle ned efter at have bagt brød, udnyttede bagere ofte den lagrede varme til at bage kager. Denne proces blev kaldt bagning à petit four
Jeg ved ikke hvor stor en lille ovn skal være, for at det er Petit Fours – for mine fyldte en hel bageplade.