Life in a picture. Picture of a life

Opdatering af vores politik vedrørende inaktivitet på Google-konti

Gisle
Gisle

Hver dag arbejder Google hårdt på at beskytte dig og dine private oplysninger ved at forhindre uautoriseret adgang til din Google-konto takket være vores indbyggede sikkerhedsfunktioner. For at beskytte dig har vi effektive privatlivsprocedurer i vores produkter, som minimerer, hvor længe vi opbevarer dine personlige filer og eventuelle tilknyttede data. Vi bestræber os på at beskytte dine private oplysninger og forhindre uautoriseret adgang til din konto – også selvom du ikke længere bruger vores tjenester.

Derfor justerer vi inaktivitetsperioden for Google-konti til to år i alle vores produkter og tjenester. Denne ændring træder i kraft i dag og gælder for alle inaktive Google-konti. Inaktive Google-konti er konti, der ikke er blevet brugt eller logget ind på i to år. En inaktiv konto og alt dens indhold er kvalificeret til sletning fra og med den 1. december 2023.

Det betyder følgende for dig:

 • Disse ændringer påvirker dig ikke, medmindre din Google-konto har været inaktiv i to år, eller du ikke har brugt din konto til at logge ind i Google-tjenester i mindst to år.
 • Selvom ændringerne træder i kraft i dag, påbegynder vi tidligst sletning af konti i december 2023.
 • Hvis din konto anses for at være inaktiv, sender vi adskillige påmindelsesmails til både denne mailadresse og dine mailadresser til gendannelse (hvis du har angivet nogen), inden vi foretager os noget eller sletter indhold på din konto. Disse påmindelsesmails sendes, mindst 8 måneder før der sker noget med din konto.
 • Når en Google-konto er blevet slettet, kan Gmail-adressen for den slettede konto ikke bruges igen, når du opretter en ny Google-konto.

Hvordan sørger du for, at din konto forbliver aktiv?

Den nemmeste måde at holde en Google-konto aktiv på er ved at logge ind på kontoen mindst én gang hvert andet år. Hvis du har logget ind på din Google-konto inden for de seneste to år, anses din konto for at være aktiv, og den slettes derfor ikke.

Du kan også holde din konto aktiv ved at:

 • Læse eller sende en mail
 • Bruge Google Drev
 • Se en YouTube-video
 • Dele et billede
 • Downloade en app
 • Bruge Google Søgning
 • Bruge Log ind med Google til at logge ind i en tredjepartsapp eller -tjeneste

Der er visse undtagelser fra denne politik. Eksempler: En Google-konto med YouTube-kanaler, -videoer eller -kommentarer; en konto, der har et gavekort med penge på; eller en konto, der har en udgivet app, f.eks. en konto, der hoster en app i Google Play Butik. Andre undtagelser fra denne politik er tilgængelige her.

Google tilbyder også værktøjer, der kan hjælpe dig med at administrere din Google-konto, og muliggør sikkerhedskopiering af dine data, bl.a. download af dine data ved hjælp af Google Takeout. Du kan også planlægge, hvad der skal ske med dine data, hvis du er inaktiv i et bestemt stykke tid, med Administration af inaktiv konto.

Vi bestræber os på at gøre det så nemt som muligt for dig at holde din konto aktiv, hvis du vil det, og vi sørger for, at du underrettes i god tid, inden din konto påvirkes af denne ændring. Inden en konto slettes, sender Google mailnotifikationer til den pågældende Google-konto og dens mailadresse til gendannelse (hvis der er angivet en). Sørg for at tjekke, at din mailadresse til gendannelse er opdateret.

Få flere oplysninger

Med venlig hilsen
Google Konto-teamet

Vi har sendt dig denne mail for at orientere dig om vigtige ændringer på din Google-konto og i dine Google-tjenester.

© 2023 Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland.

365 - 2023