Life in a picture. Picture of a life

Brødtrang

Gisle
Gisle
Brødtrang, 298/365, Uge 43, Assentoft, Randers
Endelig fik jeg gang i melkværnen igen – den har stået stille for længe.
Ligesom frisk kværnet kaffe smager og dufter anderledes – sådan er det også med mel.
Og så får man muligheden for at bruge mel, soldet er svært at få som mel – for man køber hele korn.
Hvis man er lidt nørdet, så bruger man både skaller og det hele, uden at sigte noget fra – det er fiuldkorn.
Frisk kværnet mel, bibeholder et højt protein indhold, og hæver hurtigere – og er rigtig godt til surdej.
I øvrigt er Brødtrang også en spejderlejr i Klosterheden nær Lemvig.

2023-10-25 19.39.49 - Brødtrang, 298-365, Uge 43, Assentoft, Randers - _A250031 - ©Anders Gisle Larsson.jpg

365 - 2023